Sunday, June 30, 2013

Vårt vackra Öland

För ett tag sedan var jag nere på Öland tillsammans med min familj. Där hälsade vi på några goda vänner i några dagar och jag passade givetvis på att ge mig ut i den Öländska natten. En sak som återigen slog mig är att det är ett fantastiskt vacker ljus nere på Öland efter att solen gått ner. Nästan varje kväll klarnade det upp och jag fick njuta av den vackra kvällshimlen. Jag fick också se lite svaga nattlysande moln ett par kvällar, något som vi har väldigt lite av här uppe i norr då himlen är för ljus.

---

A while ago I was down on Öland with my family. There we visited some good friends for a few days and I took the opportunity go out in the Ölandic night. One thing that struck me once again is that it is an incredibly beautiful evening light on Öland. Almost every night the weather cleared up and I got to enjoy the beautiful evening sky. I also got to see a little noctilucent clouds.No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.