Wednesday, January 23, 2013

Falling for astronomy

Jag har varit intresserad av astronomi sedan barnsben och det är alltid med en stor glädje jag ger mig ut på nätterna för att observera och fotografera. Den här bilden tog jag den 17 januari 2013 då jag och två kompisar hade åkt ut för att se om vi kunde få en skymt av lite norrsken och visst fick vi det. Samtidigt passade jag på att förverkliga denna bildidé jag haft ett tag, där jag vill visa glädjen med att stå under en vacker natthimmel. Det ger samma härliga känsla som att åka pulka nedför en backe, barnsligt kul och man blir aldrig för gammal för det.

---

I've been interested in astronomy since childhood and it is always with great pleasure I go out at night to observe and photograph. This photo I took January 17, 2013 when I and two friends had gone out to see if we could get a glimpse of some northern lights. I had this idea for this image for some time and this night was a great night to do it. I want to show the joy of being under a beautiful night sky. It offers the same great feeling to go sledding down a hill, childish fun and you never get to old for it.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.