Tuesday, January 18, 2011

Värmande midvinterkylaJanuari brukar kunna bjuda på bitande kyla och kristallklara kvällar. Att få vara ute och fotografera under dessa förutsättningar är helt fantastiskt själsligt, men inte kroppsligt. Fotografering och bitande kyla är ingen vidare kombination, åtskilliga är dom nätter när jag kommit hem sent och lagt mig i sängen, totalt genomfrusen från topp till tå. Men ändå värmer tanken av att jag fick med mig några riktigt bra bilder hem.

Bilden ovan är en sådan bild, fullmånens sken belyser scenen och Jupiter hänger där klart lysande som en ledstjärna som visar vägen hem till den sprakande värmen framför den öppna spisen i stugan.

2 comments:

  1. Sagolikt vacker. Jämtland antar jag.

    ReplyDelete
  2. Tack Ulf. Stämmer bra, närmare bestämt hemma på Frösön.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.